Mini kurv

Red Hot Chili Peppers ‎– Blood Sugar Sex Magik (2LP)

DKK 239.95

Red Hot Chili Peppers albummet Blood Sugar Sex Magik på vinyl.

På Lager




  1. The Power Of Equality
  2. If You Have To Ask
  3. Breaking The Girl
  4. Funky Monks
  5. Suck My Kiss
  6. I Could Have Lied
  7. Mellowship Slinky In B Major
  8. The Righteous & The Wicked
  9. Give It Away


  1. Blood Sugar Sex Magik
  2. Under The Bridge
  3. Naked In The Rain
  4. Apache Rose Peacock
  5. The Greeting Song
  6. My Lovely Man
  7. Sir Psycho Sexy
  8. They’re Red Hot

Yderligere information


Du kunne også være interesseret i