Mini kurv


Walter Trout ‎– We’re All In This Together (LP)

Walter er på benene igen efter en hård omgang med sygdom, og se lige hvilket setup han har samlet på denne skive. Et “must have”



Side A

  1. Gonna Hurt Like Hell (Feat. Kenny Wayne Shepherd)
  2. Ain’t Goin’ Back (Feat. Sonny Landreth)
  3. The Other Side of the Pillow (Feat. Charlie Musselwhite)
  4. She Listens to the Blackbird Sing (Feat. Mike Zito)

Side B

  1. Mr. Davis (Feat. Robben Ford)
  2. The Sky is Crying (Feat. Warren Haynes)
  3. Somebody Goin’ Down (Feat. Eric Gales)
Side C
  1. She Steals My Heart Away (Feat. Edgar Winter)
  2. Crash and Burn (Feat. Joe Louis Walker)
  3. Too Much to Carry (Feat. John Nemeth)
  4. Do You Still See Me at All (Feat. Jon Trout)

Side D

  1. Got Nothin’ Left (Feat. Randy Bachman)
  2. Blues for Jimmy T. (Feat John Mayall)
  3. We’re All in This Together (Feat. Joe Bonamassa)

Yderligere information