Mini kurv

Johnny Cash – The Complete Mercury Studio Albums (1986-1991) (7LP)

DKK 1,299.00

Johnny Cash’s The Complete Mercury Studio Albums (1986-1991) på 7 x vinyl.

På Lager

Varenummer (SKU): 0602567726944 Kategorier: , , , Tags: , , , ,




  1. Birth of Rock and Roll
  2. Sixteen Candles
  3. Class of ’55
  4. Waymore’s Blues
  5. We Remember the King
  6. Coming Home
  7. Rock and Roll (Fais-do-do)
  8. Keep My Motor Running
  9. I Will Rock and Roll with You
  10. Big Train (From Memphis)


  1. The Big Light
  2. The Ballad of Barbara
  3. I’d Rather Have You
  4. Let Him Roll
  5. The Night Hank Williams Came to Town
  6. Sixteen Tons
  7. Letters from Home
  8. W. Lee O’daniel (And the Light Crust Dough Boys)
  9. Heavy Metal (Don’t Mean Rock and Roll to Me)
  10. My Ship Will Sail


  1. Ballad of a Teenage Queen (With Roseanne Cash & the Everly Brothers)
  2. As Long As I Live (With Emmylou Harris)
  3. Where Did We Go Right (With June Carter Cash)
  4. The Last of the Drifters (With Tom T. Hall)
  5. Call Me the Breeze (With John Carter Cash)
  6. That Old Wheel (With Hank Williams, Jr.)
  7. Sweeter Than the Flowers (With Waylon Jennings)
  8. A Croft in Clachan (The Ballad of Rob Macdunn)
  9. New Moon over Jamaica (With Paul Mccartney)
  10. Water from the Wells of Home (With John Carter Cash)



  1. Get Rhythm
  2. Tennessee Flat Top Box
  3. Long Black Veil
  4. A Thing Called Love
  5. I Still Miss Someone
  6. Cry, Cry, Cry
  7. Blue Train
  8. Sunday Morning Coming Down
  9. Five Feet High and Rising
  10. Peace in the Valley


  1. Don’t Take Your Guns to Town
  2. Home of the Blues
  3. Guess Things Happen That Way
  4. I Got Stripes
  5. I Walk the Line
  6. Ring of Fire
  7. Ballad of Ira Hayes
  8. The Ways of a Woman in Love
  9. Folsom Prison Blues
  10. Supper Time


  1. A Backstage Pass
  2. Cat’s in the Cradle
  3. Farmer’s Almanac
  4. Don’t Go Near the Water
  5. Family Bible
  6. Harley
  7. I Love You, Love You
  8. Hidden Shame
  9. Monteagle Mountain
  10. That’s One You Owe Me


  1. The Greatest Cowboy of Them All
  2. I’m an Easy Rider
  3. The Mystery of Life
  4. Hey Porter
  5. Beans for Breakfast
  6. Goin’ by the Book
  7. Wanted Man
  8. I’ll Go Somewhere and Sing My Songs Again (With Tom T. Hall)
  9. The Hobo Song
  10. Angel and the Badman
  1. Vinylbokssæt der samler alle Johnny Cash-album fra årene på Mercury.I 1986 udgav Johnny Cash sit første album på Mercury Records efter at have været på Columbia Records i næsten 30 år. Albummet var Class of ’55, som blev lavet i samarbejde med legenderne Roy Orbison, Jerry Lee Lewis og Carl Perkins. Syv år senere udgav han sin sidste optagelse på Mercury Records – også et samarbejde, denne gang med U2 på nummeret “The Wanderer”. Derefter blev han signet på Rick Rubins American Recordings, som blev en helt ny saga for Johnny Cash.

    I de syv år på Mercury nåede Johnny Cash at udgive seks album. Der har hidtil været et kæmpe fokus på Columbia og American Recordings-perioderne, mens Mercury-årene er blevet forbigået… indtil nu.

    Vinylboksen The Complete Mercury Studio Albums (1986-1991) indeholder 7 LP’er med nyligt remastereret lyd for første gang – lavet med udgangspunkt i de originale Mercury masterbånd. Særligt nævneværdig er albummet Classic Cash: Hall Of Fame Series der er inkluderet i et 2LP format for allerførste gang. Alle LP’erne i boksen er trykt på 180 g. vinyl.

    De spritnye liner notes er prikken over i’et i en boks, der giver det første gennemgribende indblik i countrylegendens samarbejde med Mercury Records.